Ben je benieuwd naar onze Vooropleiding Theater? Op vrijdag 20 maart kun je in de lessen meekijken. Op zaterdag 11 april en zondag 24 mei vinden de audities voor seizoen 20/21 plaats. Heb je interesse? Mail dan naar administratie@timkoldenhof.nl.

Je hebt wekelijks op vrijdagavond les, en mag daarnaast een reguliere les uitkiezen en tenminste een half jaar acteren productie. Er wordt intensief gewerkt aan o.a. improvisaties, theatermaken, film, performance, monologen & dialogen en nog veel meer! We bezoeken met de groep regelmatig het theater en filmhuis. Je treedt minimaal twee keer per seizoen op voor publiek en wordt ingezet voor diverse externe producties. Vanaf 12 jaar kun je auditie doen voor de Vooropleiding Theater. De auditie bestaat uit het insturen van een motivatie, een te leren scène en een improvisatie opdracht. Hieronder vind je verschillende beelden van de Vooropleiding Theater.
Oud-leerlingen van de Vooropleiding Theater zijn nu bijvoorbeeld te zien in Spangas (Claudia Kanne) of Brugklas (Sterre van Woudenberg).

Ik ben enorm gegroeid qua spel door de vooropleiding, maar ook als persoon. Je krijgt veel persoonlijke feedback waardoor je jezelf goed kan ontwikkelen. Zelf heb ik hier veel aan gehad tijdens mijn audities voor theateropleidingen. Ik herkende veel van de auditieopdrachten omdat deze op de vooropleiding ook werden gedaan. Volgend jaar begin ik met mijn opleiding Acteur op het MBO in Arnhem. Hier ben ik onlangs voor aangenomen – Lieke Anvelink

 

VT1
Vrijdag 16.30 - 18.30 uurActeren
Een les uit het reguliere rooster naar keuze en tenminste een half jaar acteren productie.
VT2
Vrijdag 18.45 - 21.15 Acteren
Een les uit het reguliere rooster naar keuze en tenminste een half jaar acteren productie.

Kosten

VT1 – €105,- p.m.
VT2 – €115,- p.m.