Pop-up Foodhallen

Supersfeervol Winterevent met Food, Drinks, Music én een Wintermarkt.
Nog éven wachten want van donderdag 14 december tot en met zondag 17 december zijn de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsal terrein omgetoverd in heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte indoor foodhallen. The place to be voor ´Toute Apeldoorn´ als ontspannen intro tot de Kerstdagen 2017. De donkere dagen voor kerst startten nog nooit zo vol food, drinks, music, een prachtige Winter & Lifestyle Fair én…leuke mensen!

Stoer, stijlvol & uitnodigend!
Uiteraard behouden we het authentieke, industriële karakter van de Zwitsal Hal. Het blijft zoals het bedoeld is: een stoere omgeving. En we maken ‘m stijlvol met smaakvol gekozen (kerst)verlichting en mooi meubilair. De diverse keukens verspreiden onweerstaanbaar de meest exquise geuren. Dus samen proeven, zélf ervaren en vooral genieten staan hier zeven volle dagen centraal. In een verrassend sfeervolle kerstomgeving, met het allerleukste publiek van Apeldoorn en omstreken.

Een lang en zintuigprikkelend weekend
Het belooft een lang en zintuig prikkelend weekend te worden. Zelfs de meest verwende smaakpapillen uitgedaagd door een bonte mengeling van de allerbeste foodtrucks, pop-up restaurants, delicatessenwinkels, kookdemonstraties, en uiteraard ook vele lokale producten die de Veluwe rijk is.

Op niveau, en iedereen is welkom
Dit food festival is er voor iedereen. Neem uw gezin gerust mee. De kids leven zich helemaal uit met het speciale kinderprogramma. Er is een Kids corner met lees-, speel- en knutselhoek. En voor iederéén van de familie leuk: een pop-up bioscoop, kookworkshops en nog veel meer. Avonturiers gaan op ontdekkingstocht met het proeven van hele bijzondere producten, ondertussen luisterend naar een variëteit aan live muziek.

Openingstijden
17:00 t/m 23:00 uur donderdag 14 december
17:00 t/m 00:00 uur vrijdag 15 december
13:00 t/m 00:00 uur zaterdag 16 december
13:00 t/m 19:00 uur zondag 17 december

Alle informatie vind je op deze website.

Tim Koldenhof ProductiesPop-up Foodhallen