Pop-up Foodhallen

foodhallenPop-up Foodhallen komt naar Apeldoorn!
Nog éven wachten want van 16 december tot en met 18 december zijn de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsalterrein omgetoverd in heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte indoor foodhallen. The place to be voor ´Toute Apeldoorn´ als ontspannen intro tot de Kerstdagen 2016. De donkere dagen voor Kerst starten nog nooit zo vol food, drankjes, muziek, een prachtige Winter & Lifestyle Fair én…leuke mensen!

Stoer, stijlvol & uitnodigend!
Uiteraard behouden we het authentieke, industriële karakter van de Zwitsalhallen. Het blijft zoals het bedoeld is: een stoere omgeving. En we maken de Zwitsalhallen stijlvol met smaakvol gekozen (kerst)verlichting en mooi meubilair. De diverse keukens verspreiden de meest onweerstaanbare exquise geuren. Dus samen proeven, zélf ervaren en vooral genieten staan hier zes volle dagen centraal. In een verrassend sfeervolle kerstomgeving, met het allerleukste publiek van Apeldoorn en omstreken.

Op niveau, en iedereen is welkom!
De Pop-up Foodhallen is er voor iedereen. Neem uw gezin gerust mee. De kids leven zich helemaal uit met het speciale kinderprogramma. Er is een kidscorner met lees-, speel- en knutselhoek. En voor iedereen van de familie leuk: een pop-up bioscoop, kookworkshops en nog veel meer. Avonturiers gaan op ontdekkingstocht met het proeven van hele bijzondere producten, ondertussen luisterend naar een variëteit aan live muziek.
Alle informatie vind je op deze website.

Tim Koldenhof ProductiesPop-up Foodhallen