Tim Koldenhof Producties bestaat uit een theaterschool, het productiehuis en een evenementenorganisatie.

Theaterschool en productiehuis
Op onze theaterschool wordt er dagelijks een breed lesaanbod gegeven in theater, film, zang, dans en musical. Zowel op recreatief als op professioneel niveau. Daarnaast bieden wij de vooropleidingen Dans/Zang en Theater/Zang aan.
In het basis- en middelbaar onderwijs zijn er nauwe samenwerkingen met diverse scholen. We geven kennismakingsworkshops, als ook op maat gemaakte workshops voor een langere termijn. Daarnaast produceren we professionele theater- en filmproducties.

Evenementenorganisatie
Wij verzorgen allerlei soorten evenementen, zowel business to business als business to consumer. Uw congres of kick-off wordt daarbij omgetoverd in een creatieve en originele bedrijfsproductie, die even emotioneel als onvergetelijk is.
Daarnaast bieden we op maat geschreven producties en bieden we entertainment aan op elk gewenst gebied. Het maken van bedrijfsfilms is daarbij ook een van onze diensten.
We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvende afspraak, onder het genot van een kopje koffie.

Het ontstaan van Tim Koldenhof Producties
Tim Koldenhof Producties is in 2007 ontstaan vanuit een passie voor toneel en cultuur in Apeldoorn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een theaterschool, productiehuis en evenementenorganisatie.
Voor Tim Koldenhof is er in Apeldoorn duidelijk een behoefte aan een platform voor jong talent, na zijn eerste succes met de musicalvoorstelling Moulin Rouge. Zijn doel is dan ook om jongeren een kans te geven hun culturele hobby uit te voeren in een profesionele setting. Om dat mogelijk te maken werkt hij veel samen met professionals, die ervaring hebben in theater, films en musical.
Wanneer Tim de jonge Apeldoornse Joji Na ontmoet, vinden ze hun gedeelde passie. Joji’s enthousiasme voor film en acteren geeft een nieuwe richting aan Tim Koldenhof Producties, waar nu ook gebruik kan worden gemaakt van het medium. Waar Tim voornamelijk een toneeltechnische achtergrond heeft, komt Joji met een creatieve ervaring in acteren en regisseren het bedrijf in.

Samen produceren ze zowel films als theatervoorstellingen, waarin Joji’s creativiteit in combinatie met Tims technische kant zorgt voor de perfecte balans voor een goede show.
Terwijl Tim en Joji al hun enthousiasme in (korte) projecten steken, valt het ze op dat er bij Apeldoornse jongeren behoefte is aan meer regelmatige lessen. De volgende logische stap is dan ook het oprichten van de theaterschool. Ondanks dat Apeldoorn al over culturele scholen beschikt, missen er nog professionele vooropleidingen en voorstellingen.

Joji en Tim hebben altijd gedroomd van een theaterschool die past bij de moderne tijd. Waarin musical, films en moderne performances centraal staan. Tim Koldenhof Producties geeft daarbij niet alleen de ruimte voor het beoefenen van een hobby, maar ook een voorproefje van het professionele performance-vak.  De droom is dan ook in samenwerking met enthousiaste medewerkers en professionals uitgegroeid tot realiteit!

De ervaringen met voorstellingen, lesgeven en samenwerkingsverbanden met professionals zorgt ervoor dat Tim Koldenhof Producties zich kan uitbreiden naar het organiseren van evenementen. Zo zijn er al veel uiteenlopende evenementen georganiseerd voor businesses, van bedrijfsfilms tot theatervoorstellingen. Die worden voor bedrijven op maat gemaakt met passie en creativiteit.

Tim Koldenhof ProductiesOver ons