Wanneer vinden de lessen plaats?
Voor het meest actuele overzicht van de lessen kijkt u in het lesrooster.

Waar vinden de lessen plaats?
In onze theaterschool aan de Vlijtseweg 140 (Ingang Noord) 7317AK

Leerlingen die met de fiets komen kunnen deze stallen in de fietsenstalling. Leerlingen die met de auto gebracht worden kunnen gebruikmaken van de gratis parkeerplaatsen bij de theaterschool.

Kan ik bij een les kijken?
Het is voor ouders niet mogelijk om de lessen bij te wonen. De kinderen kunnen uiteraard altijd deelnemen aan een proefles. Er zijn een aantal momenten in het jaar waarbij de ouders wel welkom zijn (speciale kijklessen, open dagen en voorstellingen).

Kunnen leerlingen komen kijken?
Ja, uw kind is van harte welkom om een keer een les te komen kijken en deel te nemen. Voor een proefles meldt u uw zoon/dochter aan. Als u na de proefles besluit om te blijven, kunt u uw kind of uzelf inchrijven via deze link.

Welke kleding draag je bij de les?
Voor alle lessen vragen wij elke leerling om:
– Schoenen te gebruiken met witte zool. (geen stugge zool, wél dansschoenen, balletschoenen of turnschoenen)
– Een broek aan te doen waarbij de benen vrij kunnen bewegen. (geen spijkerbroek of legging, wél joggingbroeken of dansbroeken lang/kort)
– Een T-shirt met korte of lange mouwen.
– Elastiek of speldjes in te doen bij leerlingen met lang haar en/of pony.
– Géén sieraden aan te doen. Voor oorbellen geldt dat kleine knopjes wel zijn toegestaan en grote oorbellen niet.
– Géén andere waardevolle spullen mee te nemen tenzij strikt noodzakelijk.(denk aan mobiele telefoons, iPads e.d.)

Kun je ook later instromen?
Het is mogelijk om later in te stromen tijdens de dans, zang en theaterlessen. Het is helaas niet mogelijk om drie weken vóór een voorstelling of presentatiemoment in te stromen. Twee keer per jaar vindt er een presentatiemoment/voorstelling plaats. Dit is meestal vóór of na de kerstvakantie en vóór de zomervakantie.

Wanneer zijn de vakanties?
Wat betreft de vakantieperiodes houden wij ons aan het vakantierooster zoals dat is opgesteld door het ministerie van OC&W voor de regio midden en kijken we naar de ons omringende scholen. Dit kan lastig zijn voor enkele leerlingen die uit een andere regio komen, houdt u daar rekening mee!

In welke groep word ik geplaatst?
In principe baseren wij onze groepenindeling op leeftijd en word je daarnaar ingedeeld. Als een groep onvoldoende cursisten mocht hebben dan kunnen er groepen samengevoegd worden.

Bij indeling van de productieklassen kijken wij niet alleen naar leeftijd maar ook naar het niveau dat de leerling aan kan.

Kan ik tussentijds opzeggen?
Het is mogelijk om tussentijds op te zeggen. Doet u dit voor de 15e van de maand, dan stopt uw abbonement per de 1e van de volgende maand.

De overeenkomst wordt zonder schriftelijke opzegging (per e-mail) twee weken na de laatste les automatisch verlengd met een cursusjaar.

Kan ik bij tussentijds opzeggen geld terugkrijgen
Bij opzegging na deze termijn kunnen wij geen lesgeld terugbetalen. In bijzondere gevallen is het mogelijk om lesgeld terug te krijgen, u heeft daarvoor schriftelijke toestemming nodig van de directie van Tim Koldenhof Producties.

Ik volg net als mijn kind een cursus, krijgen wij nu gezinskorting?
Bij een inschrijving van 2 familieleden geldt er een korting van 5%.
Bij een inschrijving van 3 familieleden geldt er een korting van 7%.
Bij een inschrijving van 4 familieleden geldt er een korting van 10%.