MAANDAG
Musical 12+: 18.45 – 20.30 uur (20 lessen voor 255 euro)
Docenten: Jeroen, Tirza en Celine
Reeks 1: 2 september t/m 3 februari (proefles mogelijk hele maand september)
Reeks 2: 10 februari t/m 13 juli

De titel van reeks 1 is Annie!
“Annie slijt haar dagen in het weeshuis van de altijd liederlijk bezopen Miss Hannigan. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Wat voor de norse en onaardige Warbucks begint als een reclamestunt, eindigt als een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het straatschoffie.”

De titel van reeks 2 is Mamma Mia!
“Mamma Mia is de tweede musical die wij dit seizoen gaan opvoeren. Je wordt meegenomen in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Onze eigen musicalsterren zorgen voor een prachtige voorstelling.”

WOENSDAG
Sprookjesmusical 4+:
14.15 – 15.00 uur (7 lessen voor 55 euro)
Docent: Elza Lotte

Reeks 2. Thema: Dierentuin
We gaan werken aan een dierenverhaal. De dieren wonen in een dierentuin en die moet sluiten! De dieren gaan daar een stokje voor steken en gaan hun ‘baas’ helpen!

De startdatum is 22 en 29 januari met een proefles. Op 5 februari start de reeks bij voldoende deelname (deze datum is proefles nog mogelijk, daarna niet meer). Overige data zijn 12, 19 februari, 4, 11 en 18 maart (18e is presentatie). Op 25 maart kijken de leerlingen de presentatie terug samen met de docent.

Reeks 3. Thema: Op avontuur
Help! Er is iemand verdwaald in een sprookjesbos! Wie kan hem/haar helpen? Onderweg vertellen de dieren, elfjes, tovenaars en andere personages hoe je uit het bos kan komen!

De data voor reeks 3 zijn nog niet bekend. Deze volgen na afsluiting reeks 2.

WOENSDAG
Kidsmusical 6+: 15.00 – 16.00 uur (10 lessen voor 85 euro)
Docent: Elza Lotte

Reeks 2 (startdatum 8 januari 2020). Thema: Julia en Julia
Twee vriendinnen mogen geen vriendinnen zijn, omdat de ene Julia uit een nette familie komt en de andere Julia uit een volkswijk. Hoe kunnen zij toch vriendinnen zijn? En loopt dit wel goed af?
Gebaseerd op Romeo en Julia.

Deze reeks start op woensdag 8 januari. De reeks bestaat uit 10 lessen. De eerste les is altijd een proefles. De reeks gaat definitief van start bij voldoende deelname.

Reeks 3 (startdatum wordt bekend na afsluiting reeks 2). Thema: Popgroep
Een beginnende popgroep heeft een hele slechte auditie neergezet. Wat hebben ze nodig om de top te bereiken? Een manager, een paar enthousiaste fans en een platenmaatschappij kunnen helpen!

WOENSDAG
Musical 10 en 11 jaar: 18.00 – 19.15 uur (15 lessen voor 170 euro)
Docent: Anne
Reeks 2: 8 januari t/m 8 april
Reeks 3: 15 april t/m 15 juli

De titel van reeks 2 is Hoe overleef ik de brugklas?
“Naar de middelbare school, altijd spannend en nieuw. Wie komen de jongens en meiden hier allemaal tegen? En tegen welke problemen lopen ze aan? Worden ze verliefd? Of gepest omdat ze net een nieuwe beugel hebben? Of misschien sluiten ze wel bij het populairste groepje van de school aan. Je ziet het allemaal in: hoe overleef ik de brugklas?”

 

Schrijf je hier in voor een reeks!

INSCHRIJVEN