INSCHRIJVEN

Inschrijven seizoen 2021/2022
Doordat wij al hard bezig zijn om te repeteren voor de eindshows, kan jij helaas dit seizoen niet meer instromen.

De week van 4 – 9 juli staat volledig in het teken van proeflessen en kan jij ervaren welke les het best bij jou past. Geef je snel op via de pagina ‘Proefles’.
Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom op de Open Dag op zaterdag 2 juli.

Inschrijfgeld
Het lesgeld voor reguliere lessen wordt per maand van jouw rekening afgeschreven. De eerste keer betaal je ook eenmalige inschrijfkosten van € 15,-. Schrijf je je halverwege de maand in, dan betaal je die maand ook de helft van het lesgeld.

Opzegtermijn
Opzeggen kan per maand. Zeg je op voor de 15e van de maand, dan stop je met betalen van het lesgeld per de 1e van de daaropvolgende maand. Zeg je na de 15e op, dan wordt jouw opzegging de daaropvolgende maand verwerkt. Je betaalt dan dus nog 1 hele maand. Uiteraard kan je de les die tijd nog bij ons volgen!

Voor vragen mag je altijd mailen naar administratie@timkoldenhof.nl. We zien je graag op onze theaterschool!

Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst richt zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben en daarom de kosten van sport, muzieklessen, dansen, schoolexcursies e.d. niet of met moeite kunnen betalen. Het gezin moet wonen in de gemeenten Apeldoorn of Voorst.

Hoe werkt het?
Na de inschrijving en acceptatie bij Stichting Leergeld en Tim Koldenhof Producties worden de kosten van de cursus verdeeld. Een deel betaalt Stichting Leergeld en het deel wat overblijft, betaalt de ouder/verzorger. Dit deel kan in overleg met TKP in delen betaald worden. Het deel van Stichting Leergeld betaalt, is niet in het algemeen te zeggen omdat dit afhangt van de kosten van de cursus en de leeftijd van het kind of jongere.
Voor meer informatie over Stichting Leergeld, neem dan contact met hen op via leergeldapeldoornvoorst@live.nl of (085) 047 1774 (lokaal tarief).

Wil je jouw zoon of dochter inschrijven bij Tim Koldenhof Producties
Je kan jouw zoon of dochter inschrijven via deze link. Stuur na inschrijving een mail aan administratie@timkoldenhof.nl. Er wordt een factuur opgesteld die je dan naar Stichting Leergeld kan opsturen. Nadat het geld van Stichting Leergeld is ontvangen, neemt zij weer contact met je op dat het lesgeld is betaald en wat er eventueel nog openstaat.