Vanaf groep 5/6 kun je bij ons zangles volgen. We bieden zowel groepszangles als privé-zangles aan.

Kinderen
De basis van de zangtechniek en meerstemmigheid komen aan de orde en vele leuke liedjes worden spelenderwijs ingestudeerd.

Jongeren
Vanaf 12 jaar wordt het repertoire uitgebreid en worden nummers uit het hele pop- show- en musicalrepertoire gekozen. Tijdens de lessen worden meerdere technieken aangeboden, gerelateerd aan groepszang maar ook de individuele aandacht komt goed aan bod.

Volwassenen
Volwassenen kunnen bij ons kiezen tussen zang  met techniek (ook individueel gericht), of voor ensemblezang. Deze laatste groep focust zich op koorpartijen en meerstemmigheid in een grotere groep.

Inhoud lessen
– Zangtechniek
– Meerstemmigheid
– Solo zang
– Liedinterpretatie
– Staging
– Microfoongebruik

Selectieklassen/em>
In de selectieklassen zitten talentvolle leerlingen die al meer ervaring hebben. Je kunt hiervoor geselecteerd worden door je docent.

Privé zanglesZang1
Privé zangles is op aanvraag, en kan ingedeeld worden naar wens, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of incidenteel. Ook kan men voorkeur aangeven voor een docent.
Waarom privéles zang? Bijvoorbeeld:
* Ter voorbereiding van een auditie.
* Eén-op-één les voor volledige individuele aandacht.
* Je zingt liever privé dan in groepsverband.
De kosten voor privézanglessen zijn in seizoen 18/19 als volgt:
30 minuten les = 20 euro / pakket van 5 lessen = 85 euro
45 minuten = 30 euro / pakket van 5 lessen = 135 euro

Presentaties en eindshows
Rond de kerstperiode zijn er kerstpresentaties. Het seizoen wordt afgesloten met eindvoorstellingen. Voor deze grote en professionele eindshows dient het publiek een ticket te kopen.

Tim Koldenhof ProductiesLesaanbod Zang