promotie-yc-strippenkDe Dance Workout lessen zijn speciaal voor volwassenen die lekker willen trainen onder professionele begeleiding.

Dance Workout (door Hanna of Mieke)
De Dance Workout dient ter bevordering van je conditie. In deze lessen worden krachtoefeningen gecombineerd met toegankelijke choreo’s en basic steps, op opzwepende muziek. Deze lessen zijn ideaal om meer controle te krijgen over je lichaam en spieren. De vaste opbouw van deze lessen bestaat uit een warming up, diverse krachtversterkende oefeningen zowel staand als liggend op de mat, verschillende choreo’s en een cooling down.

Dance Workout strippenkaart!
Herkent u zich in het gegeven dat je best wel een Dance Workout les zou willen volgen maar dat dat niet iedere week lukt? Dan hebben we nu de oplossing! Bij Tim Koldenhof Producties kunt u naast het maandelijkse abonnement nu ook door middel van een strippenkaart de lessen volgen van Dance Workout. U betaalt van tevoren voor tien lessen en bepaalt daarna helemaal zelf wanneer of hoe u de strippen gebruikt! De strippenkaart kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar eva@timkoldenhof.nl.

Tim Koldenhof ProductiesLesaanbod Yoga&Conditie Centre