promotie-yc-strippenkDe Yoga & Conditie lessen zijn speciaal voor volwassenen die lekker willen trainen onder professionele begeleiding.
Dance Workout (door Hanna)
De Dance Workout dient ter bevordering van je conditie. In deze lessen worden krachtoefeningen gecombineerd met toegankelijke choreo’s en basic steps, op opzwepende muziek. Deze lessen zijn ideaal om meer controle te krijgen over je lichaam en spieren. De vaste opbouw van deze lessen bestaat uit een warming up, diverse krachtversterkende oefeningen zowel staand als liggend op de mat, verschillende choreo’s en een cooling down.
Yoga (door Minke)
Yoga is een dynamische vorm waarbij je door inspanning ontspanning bereikt. Bij Yoga worden de houdingen vloeiend met elkaar verbonden (in flow). Het uitgangspunt is, dat je vanuit een diepe, ontspannen ademhaling de bewegingen uitvoert. Doordat Yoga zoveel energie in je lichaam losmaakt, laat je makkelijker spanningen los en dit heeft een reinigende en helende werking op zowel lichaam als geest. Yoga kun je gebruiken om fysiek en mentaal fit te blijven, maar ook als middel om je bewustzijn te ontwikkelen. Je ontwikkelt souplesse, kracht en je concentratievermogen verbetert.
Als school zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Fysio Holland. Dit zorgt voor een optimale begeleiding voor mensen die herstellen van een blessure of persoonlijke begeleiding nodig hebben!
Leden en ouders van leden betalen een aangepast tarief, namelijk € 25,00 per maand in plaats van € 37,10 per maand.

Yoga & Conditie Centre strippenkaart!
Herkent u zich in het gegeven dat je best wel een Yoga of Dance Workout les zou willen volgen maar dat dat niet iedere week lukt? Dan hebben we nu de oplossing! Bij Tim Koldenhof Producties kunt u naast het maandelijkse abonnement nu ook door middel van een strippenkaart de lessen volgen van het Yoga & Conditie Centre. U betaalt van tevoren voor tien lessen en bepaalt daarna helemaal zelf wanneer of hoe u de strippen gebruikt! De strippenkaart kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar eva@timkoldenhof.nl.
Aanbieding: koop nu een strippenkaart en betaal in plaats van € 125,- maar € 90,- voor tien lessen!

Je kunt de tabel opzij bewegen om het helemaal te kunnen zien op je mobiel of tablet

Rooster Yoga&Conditie Centre

Cursus Dag Tijdstip Leeftijd Kosten per maand Docent Aanmelden
Dance Workout Woensdag 19.30 – 20.30 uur 18+ € 37,10 Hanna van der Gaag Aanmelden
Yoga Vrijdag 09.00 – 10.00 uur 18+ € 37,10 Minke Ruel Aanmelden

bodymind

Tim Koldenhof ProductiesLesaanbod Yoga&Conditie Centre