Musical
Hoe leuk is het om te zingen, dansen en acteren tegelijk? Tijdens de musicallessen kan het allemaal!

Sprookjesmusical
Deze cursus bestaat uit een reeks van 7 lessen. Binnen deze 7 lessen worden er dans- zang- en acteerlessen gegeven door dezelfde docent. In de 6e les is de voorstelling (op de theaterschool) en in de laatste les wordt de reeks afgesloten met een diploma.De cursus start vaker in het jaar.

Kids Musical
Deze cursus bestaat uit een reeks van 10 lessen. Binnen deze 10 lessen worden er dans- zang en acteerlessen gegeven. In de 9e les is de voorstelling (op de theaterschool) en in de laatste les wordt de reeks afgesloten met een diploma. De cursus start vaker in het jaar.

Musical groep 7/8
Deze cursus bestaat uit een reeks van 12 lessen van anderhalf uur (exc. 15 minuten pauze). Binnen deze anderhalf uur wordt een half uur aan elke discipline gewerkt. De voorstelling (op de theaterschool) valt buiten de 12 lessen en zal plaatsvinden in het weekend na de 11e les van de reeks.

Musical 12+
Deze cursus bestaat uit een reeks van 20 lessen van anderhalf uur. Binnen deze anderhalf uur wordt een half uur aan elke discipline gewerkt. De voorstelling valt buiten de 20 lessen en zal plaatsvinden in het weekend na de 19e les van de reeks.

Tim Koldenhof ProductiesLesaanbod Musical