Wij vinden het belangrijk om ook studenten van andere scholen te helpen. Daarom hebben wij stageplaatsen in onze Theaterkantine beschikbaar gesteld voor verschillende opleidingen. Denk hierbij aan de opleiding Facilitair Leidinggeven, Dienstverlening of de Entreeopleiding. Op deze manier willen we studenten een kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen die zij in de toekomst kunnen gebruiken. Op dit moment hebben wij 6 stagiaires van de eerder genoemde opleidingen bij ons een stageplaats gegeven: Fayrouz, Romy, Ghanem, Marcel en Diane (zie foto) en Kisanet. In de komende tijd stellen zij zich graag aan u voor en leest u hier meer over ze. Welke opleiding ze volgen, wat ze willen leren bij ons, welke toekomstdroom ze hebben, ga zo maar door.

Heeft u hierover vragen of wilt u meer informatie over een stageplaats voor uzelf of een leerling. Neem gerust contact op met administratie@timkoldenhof.nl of 055-3013143.

Mijn naam is Marcel Bouwmeester. Ik kom uit Hengelo, ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Ik doe de opleiding facilitair leidinggevende niveau 4 en wil mij hier graag tijdens deze stage verder in ontwikkelen.
Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik graag werken bij een zorginstelling of ziekenhuis.

Mijn naam is Ghanem. Ik ben 19 jaar en kom uit Irak. Tijdens deze stage wil ik graag de Nederlandse taal leren.
Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik graag fotograaf worden.

Ik ben Diana. Ik kom uit Syrië en ben 20 jaar oud. Ik wil graag de Nederlandse taal leren. Later zou ik tandartsassistente willen worden.

Hoi ik ben Fayrouz, ik ben 19 jaar en ik kom uit Irak. Ik ben naar Nederland gevlucht en loop nu een hele leuke stage bij Tim Koldenhof Producties. Later wil ik heel graag kapper worden.

Hoihoi, mijn naam is Romy en ik ben 19 jaar. Ik loop een ontzettende leuke stage bij Tim Koldenhof Producties. Wat ik later wil gaan worden, weet ik nog niet zo goed. Voor nu help ik u graag in de Theaterkantine.