Adviesraad

De adviesraad is ruim twee jaar geleden ingesteld met als doel het bevorderen van de samenwerking en betrokkenheid van ouders en leden met de Theaterschool en het team van Tim Koldenhof Producties.

In deze twee jaar zijn onder andere de volgende onderwerpen besproken:
• Kerst- en eindshows; opzet, locaties en prijzen.
• Veiligheid leerlingen en goederen bij TKP
• Er zijn een aantal opmerkingen en klachten vanuit ouders ontvangen die besproken en naar de betreffende ouders teruggekoppeld zijn.
• Er zijn ondersteunende activiteiten verricht zoals kaartverkoop en –controle bij kerst en eindshows.

Inmiddels hebben Monique Dijkhof en Conny Liefers de adviesraad verlaten, en zijn Stephanie Kant en Ilona Mulder recentelijk tot de adviesraad toegetreden.

De adviesraad is te bereiken via het mailadres adviesraad.timkoldenhof@gmail.com en de leden van de adviesraad zijn regelmatig bij de theaterschool en de diverse activiteiten aanwezig en aanspreekbaar.
Bij de start is er vanuit de adviesraad een vertrouwenspersoon aangesteld en een apart mailadres aangemaakt. De afgelopen twee jaar is de vertrouwenspersoon echter geen enkele maal benaderd. Dit heeft ons doen besluiten, geen aparte vertrouwenspersoon meer te benoemen. Alle leden van de adviesraad zijn hier op aanspreekbaar en eventuele punten die via het mailadres adviesraad@timkoldenhof.nl binnen komen zullen vertrouwelijk worden behandeld.
De adviesraad wil graag voor alle ouders en leerlingen van de theaterschool een laagdrempelig aanspreekpunt zijn. Heeft u hier tips of adviezen in, dan horen wij dit graag.

Mocht u zich willen aansluiten bij de adviesraad, mail dan naar administratie@timkoldenhof.nl.

De adviesraad bestaat nu uit de volgende personen:
Marjan Thalen, Marlous Nieuwenhuis, Bert Oudbier, Ilona Mulder en Stephanie Kant

Tim Koldenhof ProductiesAdviesraad